mandag den 20. februar 2012

20.02.12 I billeder

Jeg har indtil nu, ikke lavet indlæg som går særlig tæt ind på livet af mig selv. Jeg har tænkt, at det ikke er interessant for folk som ikke kender mig, men er det egentlig ikke en del af det at blogge? At man til dels lærer personen på den anden side af skærmen at kende? Jeg har i hvert fald efterhånden taget mig selv i, at finde mere glæde i at læse blogge hvor jeg føler en mindre tilknytning, fordi personen formår at lukke folk lige tilpas nok ind i deres privatliv. Derfor vil jeg til også at gøre min egen blog en smule mere personlig, så i også kan lære mig lidt bedre at kende!

Idag så jeg lige mit snit til at lege lidt med mit webcam, da jeg kedede mig mens jeg ventede på min kæreste kom hjem - og da han så kom hjem og fangede mig i akten synes han da lige, at han også ville være med!
Ellers har vi bare tullet rundt, og vindues-shoppet lidt. Vi er igang med at skifte alle møbler ud i vores lejlighed, så vi har været rundt og hente os lidt inspirationen i de forskellige boligforretninger. Vi fandt den skønneste lampe i Hansen Møbler, som både fåes i gulvlampe og bordlampe. Jeg er helt solgt!

Husk at deltage i min konkurrence/gave-away (( HER ))

1 kommentar:

  1. halløj! (-: Fordi jeg har været så heldig at få sendt en BlogAward, skal jeg derfor Awarden videre til 5 blog's med under 100 læsere. Jeg har bl.a valgt dig! Smut forbi min min blog og find ud hvad du skal. http://medio-mra.blogspot.com/

    SvarSlet