mandag den 6. februar 2012

New in Spraytan + før/efterbillede

Efter at være blevet fornuftig og droppet solariet, har jeg i mit forsøg på at finde et godt alternativ afprøvet den ene selvbruger efter den anden. Nogle med et godt resultat, og andre knap så heldige! Jeg har været igennem faser, af både at ligne en zebra, en gulerod og selv en tomat! Efter at have haft alle disse ''alter-egoer'' har jeg endelig fastslået mig på ét spray-tan mærke, så jeg i stedet blot kan få lov til at ligne en som lige er kommet hjem fra 14 dage i syden, året rundt!

Mine favoritmærker forbliver St. Tropez og Xen tan, som efter min vurdering ikke uden grund er meget omtalte. Men når det ikke kun bruges til specielle lejligheder, synes jeg simpelthen prisen for disse bliver for høj. Derfor har jeg fundet et rigtig godt alternativ, i ''My'' spraytan.

Jeg køber mine på Prispresseren.dk (( HER )), da de flere steder står til helt op mod 230,- for 1 stk. Prisen her er, for 1 stk 139,- for 2 stk 229,-

Det som især tiltrak mig til denne selvbruner, er at den er lavet med olivengrønne undertoner (det er det, som giver den brune kulør fremfor den mere orange-tonede) at den er på spray, så man nemt kan fordele den uden brug af håndfladerne, og mest af alt det, at der er vejlednings farve i. Altså at den er brun så snart man sprayer det på, så man kan se hvor man allerede har sprayet!


Dette er ikke et sponsoreret indlæg, blot min egen mening.

7 kommentarer:

 1. Wauw, den er godt nok effektiv.
  Det ser da rigtig fint ud! :)

  Hvor længe holder sådan noget egentlig?

  Knus
  / www.somethingsammi.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. den er nemlig super effektiv. klart en af de bedste jeg har prøvet til prisen :-)

   mht holdbarhed, slider jeg det hurtigt af i hovedet fordi jeg vasker mit ansigt både morgen og aften. så der fornyer jeg farven hver, eller hver anden dag. Det slider også ret hurtigt af hænderne, så der fornyer jeg hver 2.-3. dag. men ellers synes jeg generalt det holder 4-7 dage alt afhængig af hvor godt man plejer huden :-) håber det var svar nok.

   knus

   Slet
 2. Super sej blog du har! Fornuftigt at droppe soliaret, det er jo ikke sundt :D Jeg overvejer også selv at prøve en spray-tan.
  Men btw. så følger jeg dig nu, også håber jeg at du vil kigge forbi min blog, og måske følge mig?

  Knus Louise
  louisesfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 3. + i min bog for at droppe solariet :)

  tak for kommentaren på min blog, der var rigtig sødt - din er også super god, så jeg fælger da bestemt også dig!
  knus

  SvarSlet
 4. Det lyder virkelig som noget der virker! :)

  Knus!

  SvarSlet
 5. Det lyder meget interessant og det lyder også som om du har god erfaring og prøvet en del, derfor kunne jeg godt finde på at kaste mig ud i at prøve denne! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har prøvet virkelig mange forskellige, så denne vil jeg godt stå inde for, så længe man selvfølgelig plejer sin hud godt :-D

   Slet